Aerodrom „Nikola Tesla“ oborio još jedan rekord

Na Aerodromu „Nikola Tesla“ Beograd je premašen prošlogodišnji istorijski broj putnika tokom godine čime postavljen još jedan apsolutni rekord

Ovogodišnja 4.776.165. putnica, koja je oborila novi rekord, je Natalija Kuzović  putovala je letom avio-kompanije Air Serbia za Amsterdam, i dobila je vaučer za besplatno korišćenje Biznis salona na Aerodromu u sljedećoj godini.

Direktor Komercijalnog poslovanja Miodrag Mirković, koji je uručio nagradu rekordnoj putnici, rekao je da smo svjedoci još jedne maksimalne cifre na aerodromu te  da se aerodromske usluge konstantno unapređuju.

– Ono što će obradovati sve naše putnike ali i posjetioce svakako je vidikovac na krovu našeg aerodroma odakle će moći da posmatraju avione i dožive vazdušni saobraćaj na jedan potpuno drugačiji način. U sklopu unapređenja kvaliteta usluge i komfora gradimo potpuno novi hol za čekiranje putnika koji će imati 33 šaltera od čega je 5 predviđeno za self-check-in – istakao je Mirković.

Još neki od primjera unapređenja aerodromske usluge su relaks zone, fotelje za masažu, prostorije za roditelje sa malom djecom i naravno, ljubazno i efikasno osoblje koje znatno utiče na brz i komforan boravak putnika na beogradskom aerodromu.