Naptime: Pametan uređaj za sve koji vole da spavaju

Revolucionarni izum pod nazivom Naptime pomoći će vam u savršenom kratkom odmoru, povećati koncentraciju i raspoloženje i uticati na veću produktivnost.

EEG senzori uređaja tokom spavanja prate vašu moždanu aktivnost pa će vas Naptime probuditi u pravom trenutku, tačnije u lakoj fazi sna i u potpunosti vas mentalno osvježiti.

Svaki dnevni san kraći od pola sata može da pomogne pri razbuđivanju i da poboljša učenje, a takođe može pomoći i ako je noćni san bio loš ili prekratak.

Naptime je napravljen od memorijske pjene s milijardama čestica osjetljivih na temperaturu i sa 3D dizajnom koji ostavlja prostor za oči, tako da ne osjećate nikakav pritisak, a uređaj takođe u potpunosti blokira svjetlo.

Unutrašnjost maske obložena je prozračnom tkaninom i kvalitetnom kožom spolja, koja dolazi u više boja. Uređaj dolazi s HI-FI digitalnim slušalicama i uspavljuje vas uz muziku s vašeg uređaja, a za buđenje možete odabrati i omiljenu pjesmu.

Kraće drijemanje utiče na smanjenje frustracija na poslu, smanjuje razdražljivost, ali i donosi bolje rezultate. Dremanje od 10-20 minuta dnevno, barem tri puta nedjeljno, poboljšava kognitivne sposobnosti za čak 40%, djelotvornije je od šoljice kafe i za 37% smanjuje rizik smrtnosti uzrokovan srčanim bolestima.

Naptime je kroz platformu Indiegogo do sada prikupio više od 28 hiljada dolara i time gotovo ostvario svoj cilj.

Pogledajte kako tačno izgleda i funkcioniše ovaj uređaj.