Urwerk UR-T8 sat – idealan za Optimus Prajma

Avangardni časovničarski brend, Urwerk, predstavio je svoj prvi časovnik prije 20 godina na Baselworld sajmu

Kako bi obilježili taj datum, Urwerk brend predstavio je veoma specifičan model nazvan Urwerk UR-T8, koji ima veoma interesantne osobine. Ima opciju okretanja kućišta i izgleda kao časovnik koji stoji naopačke, predstavljajući radoznalom oku poleđinu kućišta napravljenu od titanijuma, i vješto skrivajući brojčanik. Ovo znači da ljudi oko vas nikada zapravo neće znati u šta vi to gledate.

Ovaj švajcarski renomirani brend je svoj nekonvencionalni časovnik proglasio prvim modelom koji se može transformisati. Ako Optimus Prime ovo čita, vjerujemo da broji novac i pita se gdje može da ga nabavi.

Urwerk UR-T8 takođe ima najdetaljniju konfiguraciju predstavljenu do sada, a kućište ovog časovnika sa prečnikom od 60.23 mm vodootorno je do 3 ATM. U njemu se nalazi UR 8.01 automatski mehanizam sa rezervom energije od 39 sati.

Sa izgledom smjelog i mehanički interesantnog časovničarskog čuda, ovaj model je savršeni način proslavljanja i omaža ovog inovativnog brenda. UR-T8 model će biti dostupan u verzijama od prirodnog titanijuma i sa crnom PVD obradom, a ograničen je na 60 komada. Svaki od njih će koštati 130.000 €.