Braća Kolarov podržali banjalučki Borac

Srpski reprezentativac i njegov brat Nikola kupili dve VIP personalizovane stolice na banjalučkom Gradskom stadionu

Ekspediciju FK Borac iz tog grada, koja se nalazi na pripremama na Zlatiboru, u nedelju su posjetili Aleksandar i Nikola Kolarov i tom prilikom dogovorili su kupovinu dve VIP personalizovane stolice na banjalučkom Gradskom stadionu.

Braća Kolarov tako su se pridružili Ognjenu i Stojanu Vranješu, Srđanu Grahovcu i Harisu Handžiću, a oni su slijedili potez golmana Banjalučana Asmira Avdukića, koji je prvi kupio personalizovanu stolicu na tribinama stadiona u gradu na Vrbasu.

„Akciji prodaje sponzorskih paketa Fudbalskog kluba Borac za narednu takmičarsku sezonu pridružila su se i braća Kolarov, Aleksandar i Nikola, kupivši po jednu VIP personalizovanu stolicu! Njih dvojica su juče posjetili delegaciju Velikana iz Platonove na pripremama na Zlatiboru, a ugovor o kupovini stolica potpisaće čim dođu u Banjaluku, što će se, prema njihovim najavama, dogoditi vrlo brzo“, navodi se na zvaničnoj stranici „crveno-plavih“.

Nikola Kolarov sa Borcem je 2008. godine osvojio titulu šampiona Republike Srpske, dok mnogo poznatiji Kolarov, Aleksandar, nosi dres Mančester sitija.