Dior predstavlja pet novih časovnika

  • In Satovi
  • 26. July 2017.
  • 618 Views
Dior predstavlja pet novih časovnika

U proteklih nekoliko godina, Dior brend je svakako dokazao zašto je najbolji

Ova čuvena modna kuća predstavila nam je nekoliko vrhunskih časovnika u bližoj prošlosti, a sada se ponovo vraća na scenu nudeći nam magiju za naše ručne zglobove u vidu pet novih modela. Svi ovi ekskluzivni časovnici jasno nam stavljaju do znanja da su djelo Dior brenda i predstavljaju jedinstveni omaž sedamdesetoj godišnjici ove modne kuće.

Kako su predstavljeni sa ciljem obilježavanja specijalne prilike, ovi časovnici na sebi nose zlatne i luksuzne detalje, koji su idealna referenca ne toliko suptilne sage o ovom brendu. Kao dio svoje nove kolekcije, Dior brend je predstavio nove verzije La Mini D de Dior, kao i Dior VIII Montaigne. La Mini D de Dior sadrži predivnu narukvicu sa dezenom vrpce, a ovoga puta je protkana hiljadama zlatnih niti. Ovaj časovnik se pojavljuje u dvije varijante – jedan ima zlatni klasični brojčanik, dok je druga verzija predstavljena sa tirkiznim brojčanikom.

Potom, tu su tri izdanja Dior VIII Montaigne koja takođe dolaze u ekskluzivnim zlatnim verzijama, pri čemu svaka na sebi nosi neki jedinstveni geometrijski dezen, zajedno sa dijamantima. Ovaj tri posjeduje kožne kaiševe. Moramo priznati da je ovo idealan način za proslavu sedamdesetog rođendana.

Preporučujemo vam i sljedeće: