One su pale na gikove teške milijarde dolara iz Silicijumske doline

One su pale na gikove teške milijarde dolara iz Silicijumske doline

Ljubiteljke IT stručnjaka: Serena Vilijams udala se za osnivača Redita, Miranda Ker potvrdila da nosi dijete osnivača Snepčeta, a Amber Herd opet je s Ilonom Maskom

Šta je zajedničko teniserki Sereni Vilijams, manekenki Mirandi Ker i glumici Amber Herd? Osim što su izuzetno uspješne, one su supruge i djevojke IT stručnjaka (tech wives and girlfriends), a protekli dani bili su bitni kada je riječ o njihovima intimama.

Rekorderka u broju osvojenih Grend Slemova izmijenila je bračne zavete s Aleksisom Ohanijanom, jednim od osnivača internetske platforme Redit. Milijarder je odabrao Nju Orleans kao idealno mjesto za bajkovito vjenčanje na kojem nije nedostajalo slavnih osoba – muzičke zvijezde poput Bijonse, Keli Rovlend, Sijare, Kim Kardašijan, Eve Longorije… Ipak, najvažnija gošća bila je dvomjesečna Aleksis Olimpia koju su srećni roditelji uzeli u naručje čim su izmijenili bračne zavjete.

Par se upoznao u Rimu 2015, u restoranu hotela u kojem su oboje odsjeli. Uslijedila su druženja, a 18 mjeseci potom i zaručili u gradu u kom su se upoznali da bi se sada i vjenčali.

Miranda Ker pala je na šarm suosnivača Snapčeta, pa stiže i beba

I jedna od najpoznatijih manekenki Miranda Ker pala je na šarm jednog gika, milijardera Evana Špigela, suosnivača Snepčeta. Par se upoznao na večeri koju je u Los Anđelesu organizovao modni brend Lui Viton. Prije gotovo dvije godine zaljubili su se i nije dugo trebalo da počnu razmišljati o vjenčanju. Samo najbliži članovi porodice i prijatelji bili su na ceremoniji u julu u njihovom raskošnom domu u Kaliforniji, a sada su potvrdili da čekaju prvo zajedničko dijete. Preduzetnik iz Silicijumske doline sada će prvi put postati otac, a Miranda ima sina Fina iz braka s glumcem Orlandom Blumom.

Da se ponovo uz ime glumice Amber Herd može dodati i ono twag, počelo se nagađati nakon što je viđena kako ruča s bivšim dečkom, inovatorom Ilonom Maskom. Bili su prijatelji tokom njenog braka s Džoni Depom, a lani su započeli i vezu. U avgustu je potvrđeno da su prekinuli, jer su zbog posla sve teže nalazili vrijeme jedno za drugo.

Amber se družila s Maskom još dok je bila u braku s Depom

Bogataš, koji se krajem prošle godine našao na 21. mjestu Forbsove liste najmoćnijih ljudi svijeta, kasnije je rekao da mu je nakon prekida slomljeno srce i da je Amber inicirala prekid. Ali, po mnogo čemu, ova veza još nosi strasti pa je nije čudo da se opet mire.

Preporučujemo vam i sljedeće: