Mercedes predstavlja novi CLC model

Automobil

Ukoliko vas više nego išta interesuje kako potpuno novi Mercedes-Benz CLS izgleda ispod teške kamuflaže, predstavljmo vam fotografije koje odgovaraju na većinu vaših pitanja…

Stil ovog automobila poseduje prednju masku koja ističe dizajn i svakako ga razdvaja od ostalih linija kompanije Mercedes. Dok sve to ne predstavlja nikakvo iznenađenje, sada po prvi put možemo zaista vidjeti prednji branik, koji definitivno posjeduje dosta sličnosti sa onim na Mercedes-AMG GT R automobilu.

Štop svijetla, koja takođe mogu prvi put biti osmotrena baz maske, djeluju kao da se veoma smisleno uklapaju sa ostatkom karoserije, međutim niko nas ne bi krivio ukoliko bismo zapazili da pomalo djeluju spušteno. U međuvremenu, cjelokupan oblik automobila, profil najviše, veoma podsjeća na prethodne modele, što znači da na putu neće biti nikakve sumnje u njegovu laku identifikaciju.

Što se tiče etnerijera, on podsjeća na E klasu sa njenim displejima koji u sebe smještaju sve potrebne instrumente, informativno zabavni sistem i četiri ventilaciona otvora. Upravljač, sa druge strane, posjeduje potpuno svjež dizajn, izgleda potpuno sportski i istovremeno, daleko elegantnije nego što je u E klasi.