Filmski hitovi koje donosi 2018. godina

Film

Holivudska filmska produkcija za narednu godinu najavljuje velika filmska ostvarenja, koja spremaju režiseri Stiven Spilberg, Ron Hauard, Itan Koen i mnogi drugi

Radi se o filmovima koji samim nazivima plijene pažnju publike, a očekuje se da će postići i rekordnu zaradu.

Svijet iz doba jure: Palo kraljevstvo

Na prvom mjestu najavljenih filmova koji će oboriti rekorde na kino-blagajnama je ostvarenje Svijet iz doba jure: Palo kraljevstvo (Jurassic Park: Fallen Kingdom).

Režiju za ovaj film potpisuje Huan Antonio Bajona, a u glavnim ulogama se pojavljuju Kris Prat, Brajs Dalas, Hauard Džejms Kromvel i mnogi drugi. Ovaj film je nastavak prethodnog ostvarenja u kojem se pojavio Kris Prat, a koje prati grupu naučnika koji bivaju napadnuti od strane praistorijskih dinosaurusa. Film će se na velikom platnu naći 22. juna naredne godine.

Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

Ovaj film je režirao Džendi Tartakovski, a u glavnim ulogama su Adam Sendler, Endi Samberg i Selena Gomez. Ovo 3D animirano ostvarenje prikazuje grofa Drakulu i njegove prijatelje na luksuznom putovanju za čudovišta. Čudovišta koja su u ovom ostvarenju prikazana drugačije od drugih filmova će se tokom svog putovanja susresti sa Van Helsingom, okrutnim lovcem na čudovišta.

Okeanovih osam

Ostvarenje je režirao Geri Ros, a u glavnim ulogama pojavljuju se Sandra Bulok, Kejt Blanšet, Helena Bonham Karter, En Hetavej, pjevačica Rijana i Met Dejmon. Debi Oušen, koju tumači Sandra Bulok, okuplja grupu ženskih lopova u pokušaju da izvede nemoguću pljačku na gala balu u Njujorku. Ovo ostvarenje će se naći na velikom platnu 8. juna naredne godine.

Nemoguća misija 6

Režiser Kristofer Mekari donosi novu Nemoguću misiju (M:I 6 – Mission Impossible). U glavnim ulogama se pojavljuju Tom Kruz, Rebeka Ferguson, Sajmon Peg, Alek Boldvin… Šesti nastavak popularne franšize će biti predstavljen u 3D tehnologiji, a premijera je najavljena za 27. jul.

Ready Player One

Ovo ostvarenje režirao je Stiven Spilberg, a u glavnim ulogama su Olivija Klark, Hana Džon Kamen, Bend Mendelson, Sajmon Peg, Mark Rajlans. Kada tvorac popularne video-igre umre, on će ostaviti najboljim igračima mapu koja će ih voditi do uskršnjeg jajeta. Igrač koji prvi pronađe ovo jaje osvojiće ogromno bogatstvo. Film će na velikom platnu biti predstavljen 30. marta.

Osvetnici: Beskonački rat

Novi film iz Marvelove produkcije režirali su Entoni i Džo Ruso. U glavnim ulogama su Benedikt Kamberbah, Mark Rufalo, a Robert Dauni Džunior vraća se u svoj lik Ajronmena. Produkciju novog filma o superherojima radila je kompanija Disney, a premijera je najavljena za četvrti maj naredne godine.

Bumblebee

Režiser Trevis Najt donosi šesti film o Transformersima. Radnja novog ostvarenja je smještena 20 godina prije radnje u prvom filmu. Robot Bambi pronalazi auto-otpad gdje se mogao sakriti od svojih neprijatelja i transformisati se u staru VW bubu. Ubrzo ovog robota pronalazi tinejdžer Čarli, koji će shvatiti da nije pronašao običan stari automobil. Film će na velikom platnu biti u decembru naredne godine.

Solo: A Star Wars Story

Režiser Ron Hauard donosi priču o junaku Ratova zvijezda mladom Hanu Solou. Film donosi avanture mladog heroja i objasniće njegovo porijeklo i kako je nastao jedan od najvećih heroja univerzuma. U glavnim ulogama su Alden Erenrajh, Vudi Harlson, Emilija Klark, Donald Glover.