Nobu hotel u Londonu nudi novu definiciju odmora

Living

Prvi Nobu hotel u Velikoj Britaniji nudi 148 predivnih apratmana i bujni dozajn zemljanih tonova i kreativnih uklapanja boja, refleksija i svjetlosti

Otvoren prije samo nekoliko mjeseci, u londonskom umjetničkom kvartu, Nobu Hotel Shoreditch predstavlja novo čudo sa pet zvjezdica, koje cilja ka tome da impresionira sve magičnom mješavinom istočnolondonske kreativnosti i unikatnim pristupom brenda ka modernom luksuzu.

Hotel predstavlja savremeni pristup japanskom spokoju, koji može biti doživljen u većini interesantnih delova Londona. Naravno, ovaj objekat sa pet zvjezdica nije smješten na kratkoj razdaljini od nekih najznamenitijih lokacija u gradu, ali nekoli stanica podzemne željeznice su nadomak, tako da obilazak kulturnog centra ne predstavlja nikakav problem.

U ponudu hotela uključen je i renomirani Nobu Restaurant & Bar, koji služi fuziju japanskih tradicionalnih obroka, u izvedbi brilijantnog kuvara Nobu Matsuhisa, koji stvara jela prema receptima za uspjeh. U njemu se još nalazi predivni ugostiteljski objekat Lobby Lounge & Bar, koji nudi ručno pripremana pića pokraj kamina, dok in-room servis funkcioniše 24 sata i omogućuje gostima da iskuse apsolutni komfor iz udobnosti svog apartmana.

Svakome ko poželi nešto akcije, uvijek može uplatiti dnevnu uslugu fitnes centra ovog hotela, takođe dostupnog 24 časa. Na ovom mjestu nalazi se vrhunska teretana Technogym®, opremljena velikim otvorenim studiom za jogu, pilates i meditaciju, gdje svi gosti mogu okrepiti svoj duh i pripremiti se za još jedan naporan dan u Londonu.