10 najskupljih kuća poznatih ličnosti

Izdvajaju se neverovatnim luksuzom, savršenim stilom i nizom pratećih detalja za zabavu i relaksaciju

Pogledajte u galeriji gde žive Kim Kardašijan i Kanje Vest, Bijonse i Džej Z i saznajte čija je kuća najeksluzivnija.

10. Kim Kardašijan i Kanje Vest

Vila koju poseduje slavni par nalazi se u Bel Eru u Kaliforniji. Ima prelepi pogled na Pacifik. Koštala je 20 miliona dolara.

9. Sajmon Kauel

Legenda emisije Američki idol i producentski mogul Sajmon Kauel, živi u fantastičnoj vili na Beverli Hilsu. Ovo luksuzno imanje ima samo bezbednosni sistem kao iz Džejms Bond filmova koji je koštao milion dolara. Kuća ga je koštala 29 miliona dolara.

8. Edi Marfi

Legendarni glumac Edi Marfi živi na luksuznom imanju koje poseduje čak 32 sobe. Kuću je platio 30 miliona dolara.

7. Elen Dedženeris i Porša Rosi

Elen i  Porša žive u Los Anđelesu. Kuća poseduje čak devet kupatila, šest spavaćih soba i dizajnirao ju je arhitekta slavnih, Kinsi Džons. Za ovaj stakleni zamak izdvojile su 39.8 miliona dolara.

6. Rob Lou

Nekadašnji popularni glumac Rob Lou živi na imanju u Santa Barbari. Kuća poseduje 20 soba, bazen, sobu za gejming i teretanu. Platio ju je neverovatnih 42 miliona dolara.

5. Džej Zi i Bijonse

Svoja leta, Džej Zi i Bijonse provode u ogromnoj kući koja se nalazi u Bridž Hemptonu. Vila poseduje ogroman apartman, veći od mnogih kuća ili apartmana, a ovu lepoticu na plaži par je platio 43 miliona dolara.

4. Rajan Sikrest

Producent i tvorac E kanala, Rajan Sikrest kupio je kuću na Beverli Hilsu od malo pre pomenutih Elen Dedženeris i Porše Rosi. Imanje poseduje čak tri kuće za goste. Glavna kuća ima devet spavaćih soba i 12 kupatila. Platio je 49 miliona dolara.

3. Tajger Vuds

Iako je izgubio dosta novca, bivša golf zvezda Tajger Vuds i dalje živi u ultra luksuznoj kući koja poseduje teren za golf kao i profesionalnu teretanu. Iz kuće se iz svake sobe pruža pogled na Atlantik. Fantastična kuća na Floridi koštala je 60 milliona dolara.

2. Anđelina Džoli

Anželina Džoli živi sa šestoro dece na jugu Francuske u pravom pravcatom dvorcu. Zamak kao iz bajke je opasan vodenim rovovima kako bi slavna glumica bila zaštićena od nepozvanih posetilaca. Glumica je dvorac platila 61 milion dolara.

1. Opra Vinfri

Kraljica malih ekrana, Opra Vinfri živi u ubedljivo najskupljoj kući. Vila u Kaliforniji poseduje čak 10 kamina, 14 kupatila i 6 spavaćih soba, a imanje se prostire na 42 ara. Poseduje ružičnjak, umetničku galeriju, sobu za konzumaciju čaja, vinski podrum, gostinjsku kuću i ogroman bazen. Slavna voditeljka je kompletno renovirala kuću, što joj je znatno povećalo cenu te je ona sada procenjena na 85 miliona dolara.