Huavej P20 Pro kao ‘najbolje obojen’ model 2018.

Mobilni

Baš kada se pomislilo da se sve saznalo o novim modelima kompanije Huavej – P20, 20 Lite i P20 Pro – pojavile su se nove fotografije, te otkrile još jednu zanimljivu informaciju

Naime, na fotografijama mogu da se vide boje u kojima će se pojaviti novi modeli, te su neke od njih poprilično iznenađenje. Tako P20 ima postepene promjene, te miješanje boja – takozvani gradijent, što predstavlja veliko osvježenje, budući da telefoni obično dolaze u crnoj ili bijeloj, srebrnoj ili sivoj, te drugim bojama iz uobičajene palete.

Kompanije koje žele da unesu neku očiglednu promjenu obično posegnu za vibrantnim bojama, te se čini da će P20 Pro nijanse ružičaste i plave predstavljati jedan od zanimljivijih momenata kada je obojenost telefona u pitanju. Nove fotografije prikazuju i zanimljive nijanse za P20 i P20 Lite, te izgleda da i ova dva modela dolaze sa djelimičnim miješanjem boja. P20 i P20 Pro dolaze i u uobičajenim nijansama crne i plave, dok će P20 Lite pored  normalne crne imati i zanimljivu nijansu plave boje.

Huavej bi trebalo da nove modele predstavi do kraja marta, najvjerovatnije na događaju koji kompanija organizuje 27. marta, te će serija P20 doći kao nasljednik prethodne P10, a pojaviće se samo mjesec dana nakon modela Mate 10 Pro.