Koliko koštaju najskuplje muške bokserice

  • In Moda
  • 14. April 2019.
  • 161 Views
Koliko koštaju najskuplje muške bokserice

Ako ćemo praviti poređenje, vjerujemo da će se svi složiti sa nama da je ženska odjeća generalno skuplja od muške, posebno kada se radi o donjem vešu…

Zapravo, u sferi ženskog donjeg veša, nije neobično naletjeti na komade koji koštaju i po nekoliko hiljada dolara, ali bi čitav svijet zastao u nevjerici kada bi se nešto slično dogodilo u muškom univerzumu. Ali, čik pogodite? Jedan brend je konačno otišao korak dalje od svih drugih i kreirao muški donji veš sa cijenom od 1.000 dolara, što nas dovodi do priče o najskupljim muškim boksericama.

Po toj cijeni, vjerovatno očekujete da su one napravljene od zlata, a mi vam moramo reći da niste daleko od istine. Ovaj komad donjeg veša od hiljadu dolara napravljen je od 100 % kašmira, a dolazi sa detaljima koji su kreirani od 24-karatnog zlatnog konca.

Ipak, vjerovatno biste očekivali da neki luksuzni brend kreira najskuplji donji veš za muškarce, ali ne biste bili u pravu. Ovaj odjevni predmet djelo je brenda koji se zove Nice Laundry i koji nije baš najpoznatiji po skupocjenim kreacijama.

“Nismo željeli da tek tako kreiramo kašmirske bokserice. Počeli smo sa 100 % kašmirom, ne mješavinom sa vunom ili nekvalitetnim kašmirom, a potom smo radili sa timom ovde u Njujorku, kako bi svaki par bio ručno sašiven”, kaže Riki Čoi, suosnivač ovog brenda.

Kompanija kupcima takođe nudi i opciju monograma, koji može biti urađen od zlata. “Između cijene i uputstva za održavanje (isključivo hemijsko čišćenje), ove bokserice nisu nimalo praktične, ali smo mi zaista ponosni na njih”, dodaje Riki.

Preporučujemo vam i sljedeće: