Kajli Džener lansira kolekciju za njegu kože

Moda

U tizer snimku, Kajli je svojim fanovima predstavila šestodijelni “skin set”, koji sadrži pjenu za umivanje, Face Scrub sa orasima, toner sa mlijekom vanile, hidratantnu kremu, serum sa Vitaminom C i kremu za dio oko očiju.

Naravno, svaki proizvod je dobio odgovarajuće pakovanje, u tonovima milenijumsko roze boje.

Kako mlada preduzetnica i nezvanični vladar beauty industrije kaže, svaki proizvod iz ove kolekcije košta manje od 30 dolara, a cijeli set se može kupiti po cijeni od 125 dolara. Takođe, ona objašnjava da je njena linija proizvoda bez mirisa, osim tonera i pjene za umivanje, koji posjeduju veoma lagani i prijatni miris, dodajući da toner u sebi ne sadrži alkohol. Takođe, svi proizvodi su veganski, bez glutena, parabena i sulfata.

Dizajnirana sa aplikatorom, krema za predio oko očiju je formulisana sa sastojcima kao što su zeleni čaj, ekstrakt nara, kofeina i vitamina E. Što se hidratantne kreme tiče, ona se pravi sa šea puterom, ekstraktom pomorandžine kore i ima zaštitu od plavog svjetla.

Kylie Skin kolekcija je pogodna za sve tipove kože, dok Kajli kaže da trenutno radi na personalizovanim potrebama, poput linije za kožu sklonu aknama, suvu kožu i masnu kožu.

“Njega kože i šminka jednostavno idu ruku pod ruku, a Kylie Skin je nešto o čemu sam maštala nedugo nakon lansiranja Kylie Cosmetics. Građenje moje makeup linije od samog starta me je naučilo mnogo toga, pa sam sada jako uzbuđena što mogu to znanje da primijenim i u mojoj novoj kompaniji”.

Svi proizvodi iz njene debitantske kolekcije u ovoj sferi će biti dostupni za kupovinu preko njenog sajta od 22.maja.