Predivno plavetnilo novog Hublot časovnika

Nakon redizajniranja svojih butika u Zermatu i Kurševelu, Hublot je nautičku temu inkorporirao i u svoje časovnike, što je savršeno za ovu toplu sezonu

Sada, butici ovog brenda u Kanu i Sen Tropeu okarakterisani su azurno plavim fasadama, sa zidnim panelima od hrastovine i ručkama od kanapa sa mornarskim čvorovima. Švajcarski časovničarski brend se po svemu sudeći priprema za plovidbu, a predivni Hublot Big Bang Blue specijalno je dizajniran da isprati ovu temu, prenosi Luxlife.

Kao najnoviji dodatak popularnoj Big Bang kolekciji, ovaj časovnik miješa plavetnilo neba sa nijansama mora na najljepši mogući način. On ima plavo keramičko kućište sa predivnim plavim detaljima na brojčaniku, kao i predivni plavo-beli kaiš od gume ili alligator kože u istoj boji.

Njihov UNICO mehanizam sa svojim samonavijajućim hronografom obećava nam tri dane potpune autonomije, što može biti dovoljno za sve avanture jedrenja. Ipak, činjenica je da je ovaj brend predstavio samo 100 komada ovog časovnika. Oni su dostupni za kupovinu u njihovim buticima u Kanu, Sen Tropeu, Kapriju i Mikonosu, tako da morate biti brzi ako želite da jedan od njih krasi vaš ručni zglob.