Da li će Dženifer Aniston zadržati prsten od pola miliona?

Kad se desi razvod prvo što partneri zakonski riješe je imovina kojom su raspolagali tokom zajedničkog života

Paris Match se pita, da li će Dženifer Aniston zadržati zaručnički prsten koji joj je sada već bivši partner Džastin Teru poklonio 2012.godine? Džastin nije štedio ni u jednom segmentu, te je Dženifer poklonio prsten vrijedan 500.000 dolara. Cijena ne iznenađuje budući da je u njega urezan ogromni dijamant od osam karata. I dobra vijest za Džen, uprkos razvodu, piše francuski list, može ga zadržati.

Džastin i Dženifer takođe neće putem suda dijeliti imovinu, već će svako zadržati ono što je posjedovao prilikom ulaska u zajednicu. Donedavno su živjeli u vili u Bel Airu, predgrađu Los Anđelesa, koja je procijenjena na 22 miliona dolara, i njome će raspolagati Dženifer. Džastin će zadržati stan u Njujorku vrijedan 600.000 dolara, a u tom gradu će najvjerovatnije najčešće boraviti. Zapadni mediji pišu, kako je jedan od razloga njihovog neslaganja nastao i zbog toga što su često bili razdvojeni, Dženifer u Los Anđelesu, a Džastin u Njujorku.

Bogatstvo Dženifer se, prema Forbesu, procjenjuje na 200 miliona dolara, i ono je značajno veće od Džastinovog, zaključuje Paris Match.