Ralf Lauren predstavio novo časovničarsko remek-djelo

Satovi

Inspirisan kolekcijom Ralfa Lorena, popularni modni brend je kreirao časovnik koji simboliše snagu, dizajn i istoriju automobila

Automotive Skeleton Steel je naziv ovog časovnika i on na prvi pogled djeluje kao funkcionalno remek-djelo koje ostavlja bez daha. Dizajniran je tako da bude savršeni spoj dizajna i mehanike, tako da odlično simbolizuje i automobile koji takođe posjeduju ovaj savršen spoj.

Dolazi u čeličnom kućištu veličine 44.8 milimetara koje sadrži konveksni safirni kristal i safirnu pozadinu i omogućava da se ovaj sat nosi i na dubinama od 50 metara ispod vode. Međutim, najljepša stvar na ovom satu defnitivno jeste brojčanik koji je napravljen od rodijuma, koji ima providnu pozadinu i koji jasno pokazuje kompleksni i precizni mehanizam koji se nalazi u kućištu.

Mehanizam koji se nalazi u kućištu je švajcarski Ralph Lauren caliber RL1967 mehanizam koji se ručno navija i koji ima rezervnu energiju koja mu omogućava da radi 45 sati poslije prestanka rada mehanizma.

Sat se može kupiti u dvije verzije. Prva sadrži elegantnu čeličnu narukvicu, dok druga verzija ima fenomenalan kaiš od aligatorske kože koja čini da ovaj sat bude još ljepši i elegantniji.

Nažalost, cijena ovog sata će biti dostupna samo ozbiljnim kupcima tako da ne možemo znati koliko košta, ali pretpostavljamo da ovo remek-djelo košta kao luksuzni superautomobil. (Luxatic)