Savršen posao za ljubitelje superautomobila

Living

Prije nekoliko godina, NASA je objavila da je spremna da plati 19.000 dolara svakoj osobi koja je bila spremna da spava dva mjeseca, zarad naučne studije…

Mnogi su smatrali da je to savršen posao i realno, neće se mnogi protiviti tome. Ipak, novo radno mjesto koje je upravo otvoreno prikupilo je pažnju interneta, a zapravo je idealno za sve ljubitelje automobila. Britanski brend koji se bavi luksuzom, HushHush, traži osobu koja će otići u Ujedinjene Arapske Emirate i tražiti napuštene superautomobile koji će moći da se prodaju preko njihovog sajta.

Napušteni superautomobili su zapravo sasvim uobičajena pojava u Ujedinjenim Ultra Bogatim Arapskim Emiratima, a posebno u Dubaiju. Mnoge od njih odbacuju najbogatiji ljudi emirata, dok druge zaboravljaju “face u pokušaju”, koje bježe iz zemlje zbog strogih kazni za neplaćene dugove. Napuštena vozila eventualno zaplijeni policija, ako se vlasnici vozila ne jave do određenog vremenskog roka.

Osoba koja dobije ovaj posao će dobiti smještaj u Dubaiju, zajedno sa džeparcem i putnim troškovima. Kako biste dobili posao, morate imati poznavanje luksuznih automobila i njihove vrijednosti, morate znati da pregovarate i morate biti sposobni da pronađete kontakt vlasnika ili finansijske kompanije u okviru koje je vozilo registrovano.

Kompanija će platiti oko 40.000 dolara i dodatnu nadoknadu za svaku nađeni automobil, koji se proda. Aron Harpin, osnivač HushHush sajta rekao je: “Ovo je sjajna prilika za nekoga, a i za nas takođe. Nevjerovatna je činjenica da je toliko luksuznih vozila napušteno i mi želimo da zaradimo na njima i ponudimo apsolutno najbolje našim klijentima. Takođe, zbog svog rariteta, ova vozila mogu imati visoku vrijednost i biti nevjerovatna investicija”.