Galaxy Flip3 5G – preklopni telefon koji je ispunio naša očekivanja

Nekategorizovano

Imali smo priliku da testiramo jedan od najnovijih Samsung Galaxy preklopnih telefona – Flip3 5G. Sjajne karakteristike u malom oklopu, su svakako na nas ostavile pozitivan utisak.

Z Flip 3 nastavlja dobru tradiciju osvježenja telefonske industrije. Simpatično spakovan telefon u retro stilu, nudi vam sve najnovije mogućnosti i specifikacije na tržištu. Sklopljen staje i u najmanji džep. U odnosu na prethodnika, sada i u sklopljenoj varijanti imate solidan mini ekran na kojem veoma lako možete vidjeti do četiri notifikacije, vrijeme, vremensku prognozu, kao i broj koraka ili neku drugu informaciju sa vašeg Galaxy sata.

A zbog čega ovaj preklopni telefon zaslužuju vašu pažnju, u odnosu na druge pametne telefone? Jednom riječju – multitasking! Sigurno ste nekada koristili dva telefona, kada imate puno zadataka, pa fizički ne možete postići da odradite sve na jednom…

Međutim zahvaljujući novom Samsung Z Flip3 mobilnom telefonu, obavljanje više poslova istovremeno, na jednom uređaju, nikad nije bio jednostavnije. Ova multitasking mašina od 183 grama i dimenzija 86.4×72.2×15.9.-17.1mm je toliko mala da staje u najmanji džep. Kada se otvori dimenije su 166 x 72.2 x 6.9 mm, a ekran se podijeli na dva dijela i simultano možete pratiti online konferenciju, vaditi bilješke ili odgovarati na mejlove.

Osim što je idealan za multitasking Samsung Z Flip3, daje mogućnost provjeravanja poruka, slikanja, puštanja muzike bez otvaranja telefona na mini displeju 1.9 inča (rezolucija: 260 x 512 piksela) Svilenkasto gladak skroling uz 120 Hz Infinity Flex ekran od 6,7 inča pruža osjećaj besprekornog skrolovanja i prevlačenja.

Za ljubitelje fotografije, tu je i kamera sa sistemom duo – 12MP sa otvorom blende f/1.8, 27mm, 1/2.55″, 1.4µm i 12 MP sa otvorom blende f/2.2, 123˚, 1.12µm. A uz Flex režim, fotografisanje i snimanje videa nikad nije bilo lakše. Sve što trebate da uradite je da podesite ugao, odmaknete se i pravite selfije, sa kamerom od 10MP i otvorom blende f/2.4, 26mm, 1.22µm, bez korišćenja ruku.

I na kraju, da bi ovaj multitasking uređaj bio brz i efikasan pobrinuo se Qualcomm-ov osmojezgrarni procesor SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm obrada) sa grafičkim čipom Adreno 660 i 8Gb RAMmemorije, kao i 128gb memorija za skladištenje.