Zašto se Tramp pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih?

Back stage

Aktuelni američki predsjednik Donald Tramp pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih godina, a glumac Met Dejmon objasnio je da je to bio Trampov zahtjev kako bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, prenosi NME

U drugom dijelu porodičnog klasika “Sam u kući”, Kevin Mekalister (Mekoli Kolkin) ulazi u njujorški hotel “Plaza” i zamoli jednog čovjeka da mu kaže gdje je predvorje. Taj čovjek je Donald Tramp – nekada uspješni biznismen, a danas predsjednik SAD.

Met Dejmon u intervjuu za Holivud reporter, međutim, tvrdi da ta scena nije ni bila u scenariju za film. Kaže da je Tramp kao egomanijak, svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih objekata koje posjeduje, tražio da se napiše posebna scena za njega.

“(Reditelj) Martin Brest morao je da napiše scenu za ‘Miris žene’, i cijela ekipa je učestvovala u tome. Morali su da potroše sat vremena kako bi snimili sr*** scenu – Donald Tramp ulazi i Al Paćino kaže: ‘Zdravo, gospodine Tramp!’ – morao je da ga oslovi po imenu – i onda izlazi”, navodi Dejmon.

“Potrošite malo vremena kako biste dobili dozvolu, a onda isječete scenu iz filma. Ali izgleda da su je u ‘Sam u kući 2’ ostavili u filmu”, dodaje on.