Prvi Dior beauty butik u Njujorku

Moda

Stanovnici Njujorka i ljubitelji Dior brenda imaju povod za slavlje, jer Dior Beauty otvara vrata svog prvog butika posvećenog isključivo kozmetici

Smješten je u čuvenom Okulusu u donjem dijelu Menhetna i osmišljen je kao primarna lokacija za kupovinu Dior beauty proizvoda. Ovaj novi njujorški butik fokusiran je na šminku i boje.

Površina ovog butika iznosi oko 70 m2, a čitav prostor dizajniran je da odiše ambijentom bekstejdža modne revije, sa velikim video ekranima od poda do plafona, interesantnim fotografijama i šest radnih stanica.

Osoblje, odnosno vizažisti, će kupcima ponuditi profesionalne usluge, poput stilizovanja obrva, trepavica ili šminkanja, a klijenti će moći da uživaju u inovativnim iskustvima uz digitalne aktivnosti koje će se odvijati u ovom prostoru.

Kupovina Dior kozmetike sada postaje mnogo lakša, jer vas u ovom butiku očekuju brojne pogodnosti koje će vam olakšati odabir odgovarajućih proizvoda. U ovom butiku se pored šminke koja zauzima oko 85 posto prostora nalazi i Perfume Bar, gdje možete uživati u mirisima J’adore, Miss Dior, Sauvage i Dior Homme.