Pogledajte šta Ralph Lauren prodaje za 620 funti

Moda

No, ono zbog čega mnogi ne vjeruju očima jeste cijena po kojoj ga prodaje – 620 funti (1.327,56 KM).

To je izazvalo zbunjenost na društvenim mrežama.

Tamno odijelo izrađeno je od japanskog pamučnog satena, a ima pomoćne džepove, patentni zatvarač sprijeda i “prskalice boje” svuda po sebi.

Odjeća je zabavila brojne na društvenim mrežama, a korisnici su imali različite komentare o tome što luksuzna američka marka kombinezon prodaje po tako visokoj cijeni, piše Independent.

“Ako se volite nasmijati, samo znajte da Ralph Lauren prodaje kombinezon poprskan bojom za 620 funti”, napisala je jedna osoba.

“Mogao bih početi prodavati moje radne hlače, svi bi bili zainteresirani za mene”, zadirkivao je drugi.

Foto: Ralph Lauren: Kombinezon

Još jedan korisnik Twittera našalio se kako bi “pravi” građevinski radnici trebali početi prodavati svoju odjeću.

“Hajde svi vi slikari i dekoratori, prodajte svoj komplet na e-bayu i obogatite se od idiota. Jao!”, “Ako nema vidljive etikete, kako će neko znati da ste bili dovoljno glupi da izdvojite 620 funti za nešto što ste mogli kupiti za mnogo manje novca. Kombinezon izgleda identično kompletu koji imam godinama”, bili su samo još neki od komentara, prenosi Independent.

No, sigurno je da ima i onih kojima se sviđa ova ponuda Ralpha Laurena jer o ukusima ne treba raspravljati.

Foto: Ralph Lauren: Kombinezon

Ipak, nije prvi put da se neka luksuzna marka kritizira zbog prodaje odjeće koja je namjerno napravljena tako da izgleda prljavo.

Prošlog mjeseca Gucci je počeo prodavati traper kombinezone s efektom mrlje od traveza 850 funti u sklopu svoje nove kolekcije za jesen / zimu 2020 za muškarce.