Ivana Španović oduševila na modnoj pisti

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pojavila se kao manekenka na humanitarnoj modnoj reviji

Ivana je otvorila manifestaciju, prošetala modnom pistom, a Ivanin izlaz i šarmantno poklanjanje publici pratilo je veliko oduševljenje publike, skoro iste jačine kao kada je nedavno u beogradskoj „Areni“ odbranila zlato na Evropskom dvoranskom prvenstvu, uz novi nacionalni rekord.

Ivana je nosila model Jovane Petković

Španovićeva je učestvovala na petoj modnoj reviji humanitarnog karaktera u organizaciji Rotarakt klubova Beograd -Čukarica i Beograd – Balkan u poznatom prijestoničkom klubu. Sav prihod od ulaznica i prodatih haljina na reviji 13 dizajnera,  biće doniran bolnici za pedijatriju „Dr Olga Popović Dedijer“ u Beogradu.

Na reviji je svoje kreacije prikazalo 13 dizajnera: Sisters – Code by SBC, Lada Dragojević, Ina Plamenac Radulović, Nina Karlavaris, Marija Grahovac, Modni studio Kjara, Kristina Mijačević, Lepa Danojević, Monika Belovanović, Danijela Božić, Jovana Petković, Irena Grahovac i Katarina Andrejić.

Posjetioci revije su uživali u plesnom nastupu poznatog baletskog igrača Milana Gromilića, akrobatskoj tački na trapezu Tanje Milanović, kao i fluo plesnom nastupu grupe Inex Cirkus Teatar.