Moncler lansira odjeću za pse

Iako psi imaju svoj zaštitni sloj krzna, uzimajući u obzir koliko ledene zimske temperature mogu biti, i njima dobro dođe nešto što će ih grijati. Svakako, možete otići u svoj omiljeni pet šop i odabrati jaknicu, ali zar ne bi bilo bolje da svom ljubimcu kupite jaknu, koja ima isti dezen kao i vaša?

Moncler najnovija saradnja sa Poldo Dog Couture, omogućava nam upravo to.

Dostupne po prvi put, jakne iz ove kolekcije dostupne su u različitim stilovima koji se nalaze u arhivi brenda, a koji su samo prilagođeni za naše najbolje prijatelje. Ovo je inače prvi put da je Moncler brend kreirao odjeću za kućne ljubimce.

Poldo Dog Couture kompanija osnovana je u Milanu prije samo tri godine, od strane dua koji sačinjavaju Rikardo i Mauricio, a svoju firmu su nazvali po jednom od svojih pasa. Ovaj brend je specijalizovan za italijansku odjeću, povodce i krevete za pse, koji pojseduju prefinjeni stav kakav se formira u jednoj od modnih prestonica svijeta.

Svaki dio ove kolekcije kreiran je uz pomoć Moncler kvalitetne izrade i funkcionalnog dizajna, što osigurava da će vaš pas moći da nosi svoju jaknicu duže vrijeme. Sve ponude možete vidjeti na Moncler sajtu, u njihovim buticima i kod zvaničnih preprodavaca.