Del Boj i Rodni bi danas stvarno bili milioneri

Back stage

Finansijski eksperti vjeruju da bi pokretne i nepokretne nekretnine koje su posjedovali Del Boj i Rodni danas vredele čak tri miliona funti

Trosoban stan u Pekamu danas vrijedi oko 850.000 funti, zahvaljujući rastu cijene kvadrata u tom kvartu. Iako se u seriji prikazuje zgrada Nelson Mandela u Pekamu, zapravo scene su snimane u jednom stanu u Aktonu. Ako na stan dodamo garažu koju su posjedovali, ali i trotočkaša iz 1967. godine (Reliant Regal Supervan III), ali i ford kapri – to je još 55.000 funti.

Ipak, najvrijedniji bi bio par plavih dijamanata za koje se Del Boj trampio u epizodi „To Hull and Back“ čija se vrijednost danas procjenjuje na dva miliona funti! Gledaoci su na internetu potpuno podržali predviđanja finansijskih stručnjaka i ocijenili da bi Del Boj i Rodni zaista bili bogati.

„Samo kada pogledate šta je sve došlo u ruke Dela Boja i Rodnija tokom sedam godina emitovanja serije shvatate da bi oni danas sa tim stvarima bili milioneri i živjeli luksuzan život kojem su sve vreme težili“, ističe finansijski ekspert Džesmin Birtles.