Avio-kompanija nudi nezaboravno iskustvo i platu od 3.300 evra

Svijet

Islandska avio-kompanija Vau er traži dvoje prijatelja koji žele da putuju svijetom zajedno ovoga ljeta. Njihov zadatak biće da prave vlogove i pišu blogove o iskustvima i za to će naravno – biti plaćeni

Niskobudžetna avio-kompanija 23. aprila je objavila oglas u kome se navodi da tragaju za zabavnim parom koji je sposoban da misli veliko.

Osobe za koje se odluče boraviće na Islandu od prvog juna do 15. avgusta, zarada će im biti isplaćivana mjesečno, a živeće u apartmanu u Rejkjaviku. To će im biti baza iz koje će obilaziti mnoge destinacije širom Evrope i Sjeverne Amerike, a istraživaće i Island.

Takođe, biće im dozvoljeno da sami biraju destinacije koje će obilaziti, poput Stokholma, Barselona, Los Anđelesa ili Njujorka.

Mjesečna zarada iznosiće 3.300 evra, pored već obezbjeđenog smještaja, prevoza i turističkih tura na Islandu.

Njihov zadatak biće da svoj sadržaj (blogove, fotografije, gifove i ostale objave) dijele na internetu, ali i na sajtu avio-kompanije.

Svi zainteresovani mogu da se prijave bez obzira na to gdje žive. Uz prijavu potrebno je proslijediti dvominutni video-snimak u kom daju savjete i informacije o svom gradu.

Moguće je prijaviti se do 14. maja, a četiri dana kasnije kompanija će saopštiti imena ljudi za koje su se odlučili.