Opčinjavajući Royal Livingston hotel

Ponosno smješten na samo nekoliko koraka od Zambezi rijeke, Royal Livingstone je hotel koji nigdje do sada niste vidjeli.

On svojim gostima obećava vrhunski pogled na moćne Viktorijine vodopade, između ostalog. Čim stignete ovde, pomislićete da ste zakoračili nazad kroz vrijeme, jer će vas 17 šarmantnih građevina kolonijalnog stila definitivno oduševiti. One samo čekaju na vas, kako bi sa vama podijelile ljepotu riječne obale, scensku i komfornu atmosferu.

Ovo nevjerovatno odmaralište nalazi se unutar zambijskog Mosi-oa-Tunya nacionalnog parka, koji se nalazi na listi svjetskog naslijeđa, a u kom se najbolje može uživati sa visine, odnosno iz helikoptera. Ljepota rijeke Zambezi vam je na dohvat ruke, a rafting je uvijek opcija u kojoj možete uživati. Možete šetati kroz divljinu nacionalnog parka u društvu šarmantnih slonova.

Lože koje smo prethodno pomenuli smještene su među autohtonim sortama drveća i biljaka, iako sadrže luksuzne komade namještaja, čisto bijele posteljine, afričke dekorativne elemente, kade viktorijanskog stila i velike udobne krevete. Predivne verande će vas dovesti u pravo raspoloženje za uživanje u dobroj knjizi ili kontemplaciju u postojanju svijeta, dok će vam kada ogladnite, na raspolaganju biti a la carte restoran, koji nudi specijalitete koji su dostupni samo u Africi.

Iako ovo možda djeluje kao prevelika avantura za neke, vjerujemo da bi mnogi uživali u ovom iskustvu i na kraju, sa sobom ponijeli osmijehe na licima zbog nezaboravnog provoda koji su doživjeli.