Rasprodate pletene stolice iz „intervjua vijeka“, kompanija u šoku

Back stage

Nakon čuvenih pletenih rukavica američkog senatora Bernija Sandersa, još jedan predmet privukao je ogromnu pažnju ljudi nakon pojavljivanja na televiziji.

Glumac Kristofer Najt objavio je da pletene stolice na kojima su sedeli Hari i Megan Markl tokom, sada već čuvenog, intervjua sa Oprom Vinfri koje prodaje njegova kompanija za proizvodnju namještaja više nisu dostupne na sajtovima poput Amazona i Overstocka.

Namještaj kompanije Christopher Knight Brands rasprodat je nakon pojavljivanja u bombastičnom intervjuu prikazanom u nedelju uveče.

„U Oprinom senzacionalnom intervjuu sa princom Harijem i Megan, ko bi uopšte pomislio da će neko primijetiti namještaj, ali bio je i te kako primjećen. Počastvovan sam što su stolice iz moje kolekcije postale centar jednog od najfascinantnijih intervjua poznatih u novijoj istoriji“, napisao je Najt.

Na setu stolica koji košta 554 dolara sjedili su Megan i Hari dok su otkrivali šokantne navode navode o rasizmu u Bakingemskoj palati i zašto su se povukli sa visokih uloga u britanskoj kraljevskoj porodici. Intervju je pomno pratilo oko 17,1 miliona gledalaca u nedelju uveče u Sjedinjenim Državama i 11 miliona u Velikoj Britaniji narednog dana, a prašina koju je podigao i dalje se ne spušta.

Komplet stolica dio je kolekcije koja je prvi put predstavljena ove sezone. „Iako se već dobro prodavao, pažnja koju je ovaj intervju donio proizvodu ubrzala je prodaju iznad svih naših očekivanja“, rekao je portparol kompanije.

Na Fejsbuku je Najt pojasnio da nije on dizajnirao set, ističući „odličan ukus i vještine svojih poslovnih partnera u isporuci linije namještaja koja je pristupačna i pogodna za kraljevske porodice – kako strane tako i domaće“.

Najt je 1988. godine napravio pauzu od glume da bi nastavio poslovnu karijeru. Postao je ozbiljan preduzetnik, pokrenuvši kompaniju za 3D grafiku i proizvodima za obrazovanje, a kasnije je lansirao svoj brend namještaja 2012. godine.