Huawei otvorio prvi regionalni Huawei Experience Store

  • In Party
  • 24. December 2016.
  • 1148 Views
Huawei otvorio prvi regionalni Huawei Experience Store

Huawei je obilježio decenije poslovanja na srpskom tržištu, premijernim otkrivanjem Huawei logoa na vrhu jedne beogradske višespratnice

Kompanija bilježi značajne rezultate poslovanja i globalna partnerstva sa vrhunskim brendovima kao što su Leica, Porsche, Google, Microsoft, Intel i nakon svega, ostvarila još jedan u nizu uspjeha koji je ujedno i simbol nezaustavljivog rasta i razvoja ovog kineskog giganta – otvaranje prve Huawei prodavnice u regionu.

– Ovu jedinstvenu prodavnicu otvorili smo kako bi se približili svim našim kupcima, jer se oni približavaju nama iz dana u dan. To je ono što nas čini ponosnim. Huawei ima jaku želju da zauzme poziciju broj jedan u industriji mobilnih uređaja u svijetu, a iza svega toga stoje ulaganja u tehnološka dostignuća, sofisticiran dizajn i saradnja sa najboljim partnerima širom svijeta – rekao je generalni direktor kompanije Huawei, Jack Wei.

Kompanija Huawei, osim po izvrsnosti u oblasi savremenih tehnologija, poznata je po projektima društvene odgovornosti, a otvaranje prodavnice nije bio i jedini razlog ovog svečanog okupljanja. Sada već čuvena reklama, pod sloganom BE PRESENT, u kojoj jedan dječak ima želju da njegovi najbliži za praznike ostave svoje mobilne uređaje po strani i budu prisutni, odnosno posvete mu malo pažnje.

U proteklih mjesec dana, zahvaljujući kompaniji Huawei, svi zajedno nastojimo da uživamo u prisustvu naših najbližih, a potrudili smo se da budemo i uz one kojima je pomoć najpotrebnija tako što smo na zvaničnoj Facebook stranici Huawei Mobile, ispod videa poznate reklame ostavljali, i još uvijek ostavljamo, komenatare uz #bepresent. Za svaki ostavljeni komentar Huawei donira 50 dinara humanitarnoj fondaciji proslavljenog vaterpoliste Aleksandra Šapića „Budi human“. U znak početka saradnje i kao poziv kompanijama da slijede njihov primjer, kompanije Huawei kupila je jednu njegovu medalju sa posebnom simbolikom – bronzanu medalju sa Olimpijskih Igara u Pekingu 2008.

Događaju je prisustvovao veliki broj partnera, saradnika, medija i poznatih ličnosti.

Preporučujemo vam i sljedeće: