15 godina poslovanja kompanije GTC u Srbiji

Jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi, Globe Trade Centre S.A. (GTC), proslavila je 15 godina svog uspješnog poslovanja u Srbiji

Kompanija GTC izgradila je više od 80.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A klase u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, u kojima se danas nalaze sjedišta najvećih domaćih i međunarodnih kompanija. U Beogradu su do sada otvorili 4 kompleksa – GTC House, GTC Square ,19 Aveniju i FortyOne.

– Konstantnim ulaganjem i razvojem, kompanija GTC od Beograda čini moderan grad usmjeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srce Beograda. Kompanija GTC već 15 godina ulaže u Beograd, grad neiscrpne energije i jedinstvenih ljudi, raste sa njim i usavršava se – i to planira da nastavi u svom daljem poslovanju – rekao je Tomas Kurcman, predsjednik Upravnog odbora GTC-a.

GTC započinje još jedan novi projekat u Beogradu, Ada Mall, koji će se nalaziti u Radničkoj ulici, na preko 34.000m2 i 1.000 parking mjesta i biće izgrađen u skladu sa najvišim svjetskim standardima. Otvaranje ovog savremenog tržnog centra planirano je za jesen 2018. godine.

GTC je i ponosni vlasnik GOLD LEED sertifikata za GTC House i FortyOne, koje su postale prve poslovne zgrade u Beogradu nagrađene ovim prestižnim priznanjem,a koje se dodjeljuje u skladu sa najvišim svjetskim standardima zelene gradnje.