Račun od 88.362€: Jusein Bolt postavio novi rekord na Mikonosu

Back stage

Poznati atletičar Jusein Bolt proslavio je kraj svoje karijere na veoma luksuzan način

Sprinter je poveo ekipu na svoje omiljeno ostrvo Mikonos, a u klubu “Nammos“ je takođe oborio rekord – u visini računa.

Kako piše grčki list “Proto thema“, atletičar čije se bogatstvo procjenjuje na 30 miliona dolara stigao je na Mikonos gdje je postavio još jedan rekord – račun je platio čak 88 hiljada eura!

“U srijedu popodne u Namosu svuda su se nalazile flaše šampanjca, a Bolt je izveo poslednju i najteatralniju predstavu“, piše list dodajući da je najveći šok bio račun na kraju večeri.

Bolt i društvo su jeli i pili samo najfinije stvari, a najjeftinija flaša šampanjca u tom lokalu je 120 eura i služi se u zaštićenoj kutiji koja se otvara pred gostima. Jedan poznati grčki DJ puštao je muziku i pozvao je Bolta da zapjeva ne sluteći da će atletičar odrepovati cijelu pjesmu.

Za samo prvih sat vremena sa svoja tri pijatelja tri flaše Dom Perinjona Rose iz 2002. godine, čija je ukupna vrijednost 75 hiljada eura, a onda su naručili po još jednu flašicu koja košta po 1.100 eura!

Zapravo, ostatak vremena Bolt je pokušavao da se otrezni, a sa ekipom je poslednji napustio lokal. Jusein je tada izvadio crnu American Express karticu sa koje je skinuto 88.362 eura, prenosi list koji posjeduje i fotografiju, do sada neviđenog, računa u ovom lokalu.

What time to be alive 🙌🏽🙌🏽 @ghmumm shower 💫💯🤣⚡️#BirthdayVibe #blessed ##GiveThanks

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on