Superbook pretvara vaš smartfon u laptop!

Imajući u vidu da bi ljudi voljeli da koriste funkcije smartfona na kompjuterima, nekoliko entuzijasta osmislili su The Superbook, koji vam omogućava da mobilne funkcije i opcije imate i na laptopu

Superbook je laptop frejm, koji, kada se poveže sa smartfonom pomoću USB kabla i kada se pokrene Superbook aplikacija, na ekranu Superbook laptopa prikazuje sve što vidite i na ekranu smartfona.

Superbook je kompatibilan sa svim najnovijim Android uređajima. Podržava Micro USB i USB tipa C tako da nema potrebe da dodatnim kablovima. Podržava bezbroj android aplikacija. Kada se poveže, pristupa podacima na telefonu i koristi WI-Fi na telefonu, kao i Bluetooth. Puni bateriju telefona kada je priključen.

Aplikacija je veoma korisna jer omogućava da aplikacije koje koristite na telefonu maksimalno iskoristite i da iz njih dobijete najviše. Desktop okruženje vam pomaže da radite slobodnije i efektnije. Surfanje ili odgovaranje na mejlove uvijek je komotnije na velikim ekranima.

Mogućnosti su neograničene. Iskustvo je multimedijalno, a možete i programirati sa telefona. Štedi vam vrijeme, poboljšava trajanje baterije, nije potrebna sinhronizacija aplikacije i desktopa.

Početna cijena Superbooka je 99 dolara, aplikaciju skidate sa Google play store, a još uvijek nema opcije sa korisnike iOS-a.

Na Kickstarteru Supebook je već prikupio 2.952.508 dolara daleko više od, na početku traženih, 50.000.