Dejvid Bekam kupuje Viktoriji ostrvo za 20 godina veze?

Bivši fudbaler Dejvid Bekam prije dvadeset godina započeo je vezu sa spajsicom Viktorijom

Dizajnerka je u braku s Bekamom 18 godina. Upoznali su se 1997. na dobrotvornoj fudbalskoj utakmici. Bivša spajsica tada je istakla da nije imala pojma ko je Dejvid jer ne prati fudbal. Dvije godine kasnije par se vjenčao, a na svadbu su “spiskali” više od pola miliona eura. Imaju sinove Bruklina (18), Romea (14), Kruza (12) te petogodišnju kćerku Harper.

Ove godine par slavi 20 godina veze, a Dejvid bi za godišnjicu suprugu htio “iznenaditi” privatnim ostrvom. Ostrvo Brd Kej nalazi se na Karibima i za njega je potrebno iskeširati osam miliona eura. Prostire se na 250 hektara površine s plažom dugom osam kilometara. Na ostrvu se nalazi i palata s gostinjskom kućom i pet kućica za osoblje.

Bekamovi nisu jedini koji svoj mir žele pronaći posjedovanjem privatnog ostrva. Glumac Džoni Dep kupio je 2004. ostrvo Litl Hals Pond Kej u blizini Kube, a platio ga više od 2,5 miliona eura. Mel Gibson (61) iskeširao je 2005. skoro 11 miliona eura za ostrvo Mago na Fidžiju, a iluzionista Dejvid Koperfild (56) je za skoro 70 miliona eura kupio 11 bahamskih ostrva, od kojih je napravio luksuzni resort.

Privatna ostrva imaju brojne zvijezde poput Anđeline Džoli i Breda Pita, Pamele Anderson, Leonarda Dikaprija, Šakire, Džej Zija i Bijonse te Nikolasa Kejdža. (24sata.hr)