Čarli Šin se odrekao poroka, sad vježba jogu

Back stage

Pedesetjednogodišnji Čarli Šin šokirao je svijet kada je 2015. godine priznao da je HIV pozitivan. U životu zvijezde serije „Dva i po muškarca“ od tada se mnogo toga promijenilo…

Iako je izgubio brojne prijatelje i saradnike, Čarli je ponovo u vezi. Njegova djevojka je Džulija Stambler, koja je ujedno zaslužna i za njegov novi, zdrav način života.

Poslednjih nekoliko nedelja glumac svako jutro pliva i vježba, a okrenuo se i veganskoj ishrani. Čarlijevih pokušaja vođenja zdravog života bilo je i ranije, ali mu je Džulija sada glavna motivacija da u tome i istraje, piše TMZ.

„Jedno jutro sam se probudio i zaključio da zaslužujem bolje“, izjavio je glumac. On tvrdi da teške droge više ne konzumira, a bježi i od alkohola. Odlučio je da preduzme sve da bi spriječio dalji razvoj AIDS-a.

Zbog lijekova koje je koristio u početku, patio je od povremene demencije. Stanje mu je bilo loše sve dok nije postao dio eksperimentalne grupe koja testira lijek „PRO 140“ i sada se, kaže, ponovo osjeća „kao onaj stari“.

„Kada su mi doktori saopštili dijagnozu bio je to poziv za buđenje. U tom trenutku sam shvatio dar života. Mogao sam sa se skrivam i da ne pričam o tome, ali da odlučio suprotno“, kaže Čarli.

Glumac je sa 26-godišnjom Džulijom u vezi od marta. Ona je bivša dadilja njegovih osmogodišnjih blizanaca Boba i Maksa, sinova koje je dobio u braku sa Bruk Miler.