Šta sve posjeduje Džoni Dep

 

Nakon što je podnio tužbu za 25 miliona dolara, protiv svojih nekadašnjih biznis menadžera zbog prevare i malverzacije, Džoni Dep je sada dobio kontra tužbu od njih, a oni tvrde da je glumac vodio ekstravagantan i ekstreman život

Njegovi nekadašnji menadžeri, Džoel i Robert Mandel rekli su da je Dep zaradio 650 mil. dolara za više od deset godina koliko su oni radili sa njim. Ali, navodno, on je taj novac potrošio na luksuz, što uključuje kupovinu 14 nekretnina i jahte, kao i potrošnju od 3.6 miliona dolara godišnje na plaćanje svojih 40 zaposlenih.

Predstavljamo vam nekretnine i jahtu koje je on volio, izgubio i zadržao tokom svoje karijere.

Njegovi nekadašnji menadžeri su ga ubijedili da proda neke od svojih posjeda kako bi imao dovoljno novca za svoje mjesečne račune, u visini od dva miliona dolara. Jedan dio tih računa bilo je održavanje jahte Amphitrite, na koju je potrošio osamnaest miliona dolara. Pošto Dep nije mogao da priušti mjesečno održavanje koje je potpisao za ovu jahtu u visini od 350.000 dolara. Uspjeli su da ga ubijede da proda ovu jahtu, a 2016.godine, kupila je čuvena autorka, JK Roling, koja je stavila na prodaju samo osam meseci kasnije. Danas, ta jahta je dostupna za kupovinu po cijeni od 19.3 miliona dolara.

Neke od Depovih ekstravagantnih kupovina su i dalje u njegovom posjedu. Na primjer, on poseduje selo na jugu Francuske, koje je trenutno dostupno za kupovinu preko aukcijske kuće Christie’s. Posjed se nalazi nadomak Sen Tropea, a u samom listing stoji da je cijena dostupna na upit. Dep je investirao oko jedanaest miliona u restauraciju građevina u ovom selu, koje datiraju iz osamnaestog vijeka. Tu su glavna kuća, šest koliba za goste i restoran. Ukupno, ovdje postoji petnaest spavaćih soba i četrnaest kupatila, a tu su i dva bazena i slikarski studio.

Dep takođe posjeduje tri ostrva na Bahamima, koja je kupio po cijeni od 5.35 miliona dolara, sa šest različitih plaža.

Ipak, kako tvrde njegovi menadžeri, najekstravagantnija kupovina predstavlja pet penthausa u istoj zgradi u Los Anđelesu. Nalaze se u čuvenoj art deko građevini, Eastern Columbia. Dep je kupio ove stambene jedinice po cijeni od 7.2 miliona dolara. Prvobitno, ovi penthausi su se zajedno prodavali po cijeni od 12.78 miliona dolara, a sada su dostupni i pojedinačno. Dva su prodata prošle jeseni po cijeni od 3 i 2.5 miliona dolara, dok su preostala tri još uvijek dostupna za kupovinu po cijeni između 1.8 i 2.5 miliona dolara.

Potom, tu je i pet kuća koje Dep i dalje posjeduje u Holivud Hilsu, koje zajedno vrijede 19 miliona dolara. Kako neki izvori tvrde, Dep je planirao da napravi tunel kojim će ih povezati.