Mejveder se počastio satom od 18 miliona dolara

Profesionalni bokser Flojd Mejveder, ne krije koliko je bogat, pa smo već do sada imali prilike da zavirimo u njegov raskošni život

Od skupocjenih odmora do automobila, aviona i dizajnerske odjeće i aksesoara, Mejvederov Instagram nalog je poput kataloga koji nam daje uvid u njegov fantastični život. Prošlog mjeseca nas je oduševio svojim prilagođenim Patek Phillipe časovnikom, ali su nam juče bile potrebne naočare, kada smo prvi put ugledali njegov Billionaire Watch Jacob & Co. brenda koji košta nevjerovatnih 18 miliona dolara.

Ovo je zapravo ranija verzija Millionnaire watch ovog brenda, koja je dekorisana sa nevjerovatnih 260 karata dijamanata. Kada je časovnik totalno prekriven dijamantima, ne posvećuje se previše pažnje mehanizmu, ali ovaj model u sebi nosi ekskluzivni Jacob & Co. Skeleton Manual Winding Caliber JCAM09 koji ima i turbijon.

Mejveder, skroman kao što nije, podijelio je sa svima snimak svog sata, njegov naziv, ali i cijenu. Pored toga, on je hvalio i juvelira iz Tokija od kog je kupio ovaj model, navodeći da od sada kupuje samo od njega.