Bentley Bentayga specijalnog izdanja

Inspirisani bogatom istorijom Arapskog Zaliva u vađenju bisera, Bentley je kreirao pet nevjerovatnih modela Bentayga automobila, koje su ručno izradili ljudi iz Mulliner tima…

Nazvani Bentayga Mulliner Pearl of the Gulf, ove modele pokreće W12 motor, dok svaki od njih dolazi sa jedinstvenim sedefastim i arapskim motivima. Enterijer automobila je takođe inspirisan biserima i nasljeđem Arapskog Zaliva. Dizajn sadrži Linen glavnu kožu i sekundarnu koja je delo Brunel brenda, uz predivni Mother of Pearl Breitiling sat kao glavni ukras kontrolne table. Štepana sjedišta i inserti vrata dolaze sa Camel i Brunel kontrastnim šavovima i zlatnim vezom takođe.

Unutar kokpita ćete naći skladišni sistem sa integrisanim čitačem otiska prsta koji je takođe instalirao tim Mullinera. Senzor otiska prsta se nalazi na aluminijumskoj jedinici koja je livena pod visokim pritiskom, a u njoj možete držati svoje vrijedne stvari kada ste na plaži ili parkirani u javnoj garaži i slično.

Bentayga Mulliner Pearl of the Gulf modeli takođe dolaze sa više podešavanja režima vožnje, kako na putu tako i van njega, a u ponudi je Bentley Drive Dynamic Mode sa opcionalnim Responsive Off-Road podešavanjem.