Beograd na vodi: Prvi put u Evropi brendirani St. Regis stanovi

City

Kompanija Belgrade Waterfront objavila je početak prodaje nove kolekcije ekskluzivnih stanova The Residences at The St. Regis Belgrade, koji će biti smješteni u Kuli Beograd.

U pitanju je Signature kolekcija brendiranih St. Regis stanova, elegantnih rezidencijalnih jedinica poznatih širom svijeta, čija je Beograd prva evropska adresa.

Signature kolekcija stanova nalaziće se na prostoru od 14. do 19. sprata monumentalne Kule Beograd, budućeg simbola prestonice i centralnog dijela Belgrade Waterfront-a.

Signature kolekciju čine trosobni i četvorosobni dupleks apartmani sa enterijerom od najkvalitetnijih materijala.

„U Belgrade Waterfront-u, posvećeni smo tome da svetska iskustva učinimo dostupnim u Srbiji, a Signature kolekcija The Residences at The St. Regis Belgrade svakako je jedno od njih“, ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

„Ovi stanovi stvarani su za ljude koji teže savršenstvu u svemu što rade, pa tako i u traženju idealnog doma, koji će u potpunosti podržavati nihov način života. Izuzetno mi je drago što imamo tu čast da St. Regis tradiciju, dugu više od vijeka, nastavimo u Beogradu“,dodaje on.

Kuhinje, dnevne sobe, trpezarije i kupatila opremljeni su najkvalitetnijim ormarićima i garderoberima, a vrhunski materijali i dizajn ogledaju se i u završnim radovima. Stanovi su djelimično namješteni, kako bi se vlasnicima ostavio prostor za individualno prilagođavanje i uređenje u skladu sa pojedinačnim stilovima.

Stanari The Residences at The St. Regis Belgrade imaće i pristup spa centru u okviru kojeg se nalazi bazen, sobama za masažu, sauni i moderno opremljenoj teretani.

Stanarima će na raspolaganju biti i St. Regis batler, concierge servis, a postoji i mogućnost korišćenja svih drugih usluga dostupnih u okviru The St. Regis Belgrade hotela.

The Residences at The St. Regis Belgrade su prvi brendirani St. Regis stanovi koji će biti otvoreni u Evropi, obuhvatajući 220 elegantnih apartmana sa pogledom na reku Savu i Kalemegdansku tvrđavu, na idealnom mjestu u srcu novog centra grada. Kula Beograd, buduća najviša zgrada u Srbiji, moderna je građevina izuzetnog dizajna, sa jedinstvenim vidikovcem sa kojeg će se pružati nezaboravan panoramski pogled na grad.

Pre Signature apartmana, u okviru The Residences at The St. Regis Belgrade predstavljeni su i stanovi iz Grand kolekcije, koji su i dalje u prodaji.