Swarovski predstavlja novu kampanju za predstojeću sezonu

Moda

Uz lansiranje nove proljeće/ljeto 2020 kolekcije i kampanje, Swarovski nastavlja sa svojom misijom inspirisanja svih žena kako bi se osjetile dovoljno moćno da izraze svoj unikatni stil i ličnost…

Ove sezone, brend proslavlja transformativnu moć energije kroz Swarovski kristal. SS20 kampanja otkriva nam novo poglavlje #SparkDelight teme, koja se fokusira na energiju i pozitivni uticaj koji ona ima na naše živote i veze koje smatramo najdragocenijim, jer svaka iskra energije kulminira predivnim trenutkom.

Kreativni direktor brenda, Natali Kolin, objašnjava viziju iza najnovije sezonske kolekcije: “Za mene, energija uvek počinje iskrom, a 1895.godine, naš osnivač, Danijel Svarovski imao je ideju da započne revoluciju unoseći glamur i kristalnu svjetlost u naš svijet. Ove sezone, kreiramo omaž transformativne moći kroz kolekciju koja slavi energiju ljubavi u svim formama. Želimo da pokažemo kako Swarovski čini svijet boljim mjestom, koje nas očarava i iznenađuje”.

Ove sezone, ponuda nam predstavlja slavni kreativni duh ovog brenda. Siluete sadrže svjetlucave infiniti simbole ljubavi za Dan Zaljubljenih, dok cvjetni motivi unose dodir magije za sve druge važne momente. Projleće odiše eteričnom energijom i uranja u paletu vodenih tonova i morski inspirisanih dizajna koji se mogu nositi slojevito ili samostalno. Stilovi za ljeto pojačavaju temperaturu, energiju i glamur, uz vibrantne boje i odvažne tropske forme dekorisane intrigantnim Swarovski kristalima.

Sezonska kampanja nam priča priču o energiji, od inicijalne iskre, vodeći nas na putovanje koje ostavlja trag na našim životima. Noseći Swarovski nakit i aksesoare, moderne, svestrane žene susreću se sa energijom i ljubavlju u svim formama. Putovanje počinje sa svetionikom koji obasjava svjetlošću beskrajnu ljubavnu priču za Dan zaljubljenih, a praćeno je djetetom koje unosi iskru magije. Sezona se nastavlja sa Swarovski kristalnim guruima koji ulaze u svijet ispunjen kristalnom fascinacijom, prije nego što atmosfera postaje vrelija za ljeto, u tropskom okruženju sa strastvenom energijom i živahnim bojama.