Posao iz snova za ljubitelje vina – plata 10.000 dolara

Living

Vinarija Murphy-Goode iz Kalifornije objavila je oglas za posao iz snova za sve pasionirane ljubitelje vina.

Osoba koja dobije posao živjeće godinu dana u vinogradu u kalifornijskoj oblasti Sonoma poznatoj po vinu, neće plaćati kiriju i primaće platu od 10.000 dolara mjesečno!

Novi zaposleni vinarije Murphy-Goode trebalo bi da bude spreman da „slijedi svoju strast“, ​​napisala je kompanija.

Prvih nekoliko mjeseci radne dužnosti su široke, što omogućava novom zaposlenom da shvati koji ga aspekti vinarstva najviše interesuju. Nakon toga, vinarija će sa novim zaposlenim raditi na „definisanju njegovih strasti i urezivanju njegovog mjesta u svijetu vina“.

Nudimo vam posao koji će vas katapultirati u vinsku stratosferu“, navodi kompanija.

Neke od potencijalnih radnih dužnosti su i sticanje znanja o vinogradarstvu i poslovanju vinarija, kao i učenje o svijetu e-trgovine.

Porodična vinarija osnovana 1985. godine je ovu poziciju prvi put lansirala 2009. sa početnim fokusom na dokumentovanje posla na društvenim mrežama, a ove godine su odlučili da ponovo otvore radno mjesto „jer se zemlja suočava sa nizom potpuno novih izazova“.

Posao je otvoren za starije od 21 godine koji su ovlašćeni za rad u Sjedinjenim Državama, a potencijalni kandidati moraće i da snime video u kojem će objasniti zašto je ovo posao iz njihovih snova. Najvažnija kvalifikacija je – istinska ljubav prema vinu.

Kandidati se na oglas mogu prijaviti do 30. juna, a kandidat koji dobije posao „stupa na dužnost“ u septembru ove godine.