The Crowne Penthaus od 68.5 miliona dolara

 

Ovaj tripleks penthaus koji se nalazi na Petoj aveniji u Njujorku, trebalo bi da bude završen ovog proljeća, a koštaće 68.5 miliona dolara

Ova luksuzna rezidencija zove se The Crown Penthouse i ima prefinjeni enterijer koji mjeri oko 1.000 m2 površine, praćenih sa oko 570 m2 privatnih otvorenih prostora, zbog kojih će svaki dan u Velikoj Jabuci biti jednostavno savršen.

Toranj u kom se nalazi ovaj penthaus ima predivni pogled na Medison Skver Park i sadrži 48 dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih rezidencija. Nudeći vrhunske pogodnosti, praćene visokim plafonima i glomaznim prozorima, ove luksuzne rezidencije imaju savremeni izgled i atmosferu.

Originalno konstruisana kao fabrika, ova zgrada ima komforni lobi i 24-časovnu uslugu vratara, konsijerža i ostave, fitness centar i joga studio, kako i prostoriju za tretmane. Budući vlasnici stanova u ovoj građevini mogu koristiti i igraonicu, ložu sa trpezarijom i salom za sastanke.

Master spavaće sobe u ovim penthausima imaju oko 200 m2, a imaju u svom sklopu dvije garderobe, dva kupatila, biblioteku, čajnu kuhinju i odvojeni prostor za sjedenje, kao i privatno stepenište koje ih vodi do terase.

Tu je i predivna kuhinja koja daje mogućnost pripreme hrane i organizovanje raznih događaja. Barovi smješteni u trpezariji i na terasi na trećem nivou penthausa daju mogućnost uživanja u omiljenom piću i pogledu na grad koji nikada ne spava.