Sezonske karte Skijališta Crne Gore i OC Jahorina: Tri dana besplatnog skijanja

BUSINESS KLUB

U susret novoj skijališnoj sezoni, izvršni firektor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević i direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, danas su u Portonovom potpisali Ugovor o sezonskim ski kartama i na taj način doprinijeli umrežavanju dva regionalna planinska centra.

“Ovim ugovorom, svi ljubitelji skijanja i kupci sezonskog pasa za Ski centar Kolašin 1600, Ski centar Vučje i Ski centar Savin kuk, moći će tri dana besplatno da skijaju u OC Jahorina”, kazao je Milošević.

Ova jedinstvena ponuda će takođe važiti i sve skijaše OC Jahorina, koji će imati priliku da ove zime iskuse adrenalinske momenta na ski stazama u Crnoj Gori.

Direktor OC Jahorina, Dejan Ljevnaić, zahvalio se na gostoprimstvu domaćinima, a ujedno i istakao značaj povezivanja jednih od najpopularnijih ski centara na Balkanu.

“Ovo radimo sa željom da se ponašamo kao ski centri u inostranstvu. Nama je cilj da sa našim sezonskim pasom, skijaši mogu da skijaju na bar 1000 kilometara staza. Naša vizija je da se udruže skijališta iz regiona, da postanemo jedno tržište. To je ideja kojoj težimo, da jedan ski pas važi za cijeli region. Konkurenciju pretvaramo u partnera i to je model koji omogućava komfort skijašima. Kao neko ko je obišao sve ski centre u Crnoj Gori, moram da dodam da Crna Gora, možda, ima i najveći potencijal u Evropi što se tiče ski biznisa”, poručio je Ljevnaić.

Današnja press konferencija, održana u konferencijskoj sali jednog od najluksuznijih rizorta u ovom dijelu Jadrana, poslužila je i kao prilika za promociju ski magazina ,,Ski Yu”, čiji je prvi broj izašao na jesen i koji predstavlja jedinstveni vodič za sve ljubitelje zimskih sportova u regionu, a i šire.

“Koristimo to što nemamo jezičke barijere. Cilj nam je da ski magazin izlazi jednom godišnje, da okupimo sve skijaše na jednom mjestu i da im damo kompletne informacije o svim ski centrima, smještaju, prevozu, restoranima i novim mladim takmičarima”, zaključio je direktor OC Jahorina.

Podsjećamo, Skijališta Crne Gore su i ove godine omogućile kupovinu sezonskog ski pass-a po akcijskim cijenama. Cijena sezonskog ski pass-a do 1. novembra iznosi 250 eura za odrasle i 150 eura za djecu do 14 godina.