Samsung predstavio Galaxy Note 8

Mobilni

Nakon toliko vremena iščekivanja Samsung je danas zvanično počeo svoju smartfon sezonu predstavivši Galaxy Note 8

U poslednjih nekoliko sedmica, bilo je mnogo procurjelih informacija o Note 8 hardveru, gdje su otkriveni detalji o sistemu dualnih kamera, dizajnu u stilu S8 sa Infinity ekranom bez ivica, i naravno, povratak S Pena.

I dok S8 Plus ima veliki ekran od 6.2 inča, od Note 8 se očekuje da ponudi čak i veći ekran od 6.3 inča, za one koji baš žele veće i bolje.

Na Galaxy Unpacked događaju, organizovanim ovim povodom, šef komunikacija Samsunga D. Dž. Koh govorio je o istoriji Note linije.

Nakon toga prikazan je uvodni video o tome koliko su Note telefoni omiljeni i kako su fanovi Samsunga ostali uz kompaniju i nakon Note 7 debakla sa baterijom.

„Niko od nas neće zaboraviti šta se desilo prošle godine, znam da ja neću. Ali isto tako nikada neću zaboraviti milione lojalnih korisnika Note telefona koji su ostali sa nama“, rekao je Koh.

„Dozvolite da izjavim svoju najdublju zahvalnost nevjerovatnoj Note zajednici širom svijeta“, dodao je on.

„Veliki telefoni su definicija budućnosti mobilne tehnologije“, rekao je Koh opisivajući ekran novog telefona koji se nestrpljivo iščekuje na tržištu.

Samsung je uvijek govorio da je Note linije bila plodno tle za inovaciju.

Note 8 je značajan proizvod za Samsung ne samo kao vodeći proizvod za jesenju sezonu, već i zbog povratka Note brenda na tržište posle prošlogodišnjeg Note 7 debakla.

Koh je objasnio za koga je Note telefon dizajniran. To su multitaskeri, kojima treba veliki telefon i koji zahtjevaju vrhunske performanse.