FreshWave najbolji festival u regionu!

Nektar FreshWave Festival na dodjeli nagrada Ambasador u Zagrebu nagrađen kao najbolji elektronski festival u regionu!

Nektar FreshWave festival je po izboru čitalaca portala klubskascena.hr i stručnog žirija nagrađen kao najbolji regionalni festival elektronske muzike, ispred festivala kao što su EXIT Festival, Eco Festival, Sea Dance Festival i Lovefest, što je potvrda kvaliteta i nastojanja da ‘Najbolji elektronski festival u BiH’ bude i najbolji u regionu.

Portal Klubskascena jedan je od najposjećenijih Internet odredišta za vijesti iz noćnog života, zabave, kulture, života i stila, koji bilježi konstantan rast pratilaca i posjetilaca. Riječ je o medijskom pokrovitelju, promoteru i partneru najvećih događaja u regionu i partneru brojnih svjetskih manifestacija, što ovaj portal svrstava među najbolje portale elektronske muzike u jugoistočnoj Evropi.

Šesti FreshWave Festival će se održati 10. 11. i 12. avgusta 2017. godine na prostornim kapacitetima banjalučke tvrđave Kastel, a atraktivan program, izvođači iz samog vrha svjetske DJ scene, fantastičan i jedinstven ambijent tvrđave Kastel opravdaće epitet najboljeg i u 2017. godini!