Najluksuzniji parfemi ove sezone

Glamour

Kao što mijenjamo garderobu u zavisnosti od godišnjih doba, tako bi trebalo da mijenjamo i parfeme. Svaka sezona ima svoje osobine koje se mirisima ili naglašavaju ili sasvim neutralištu. Tokom ljetnjih dana, uglavnom nosimo svježe, citrusne, lagane parfeme, dok je zima rezervisana za mošusne, snažne mirise, koji podsjećaju na snijeg, kamin, toplu čokoladu

Ovu su parfemi koji su obilježili ovu sezonu.

Jimmy Choo Illicit
Kombinacija drvenastih, začinjenih i cvjetnih nota, spaja se u ovom zavodljivom i privlačnom eliksiru, koji je kreiran za žene koje žive punim plućima.

Kenneth Cole Black for Her 
Mladost i intenzitet su pozicionirani dodirom nježnosti u ovom parfemu, koji predstavlja mješavinu bijelog cvijeća sa akordima citrusa i tolinom sandalovine.

Valentino Donna
Kao kombinacija esencije ruže, bergamota, irisa, pačulija i kože, ovaj parfem je vanvremenski, baš kao i modni komad koji nikada ne izlazi iz mode.

Elizabeth Arden Green Tea Yuzu 
Podignite svoje raspoloženje ovom svježom aromom koja delikatno spaja yuzu voće, bergamot i citrusne akorde u neodoljivoj kombinaciji.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture 
Cvjetni u srcu, naglašen voćnim akcentima sa drvenastom bazom, ovaj parfem je idealan za one žene koje su hipnotisane cvijetom ruže.

Prada Luna Rossa Sport
Inspirisan svijetom jedrenja, Luna Rossa Sport je energični i moćni miris koji se otkriva i otvara tokom vremena, naglašavajući duh prefinjenosti, koji je vješto skriven u njegovom srcu.

John Varvatos Artisan Acqua 
Sa Mediteranom kao glavnom inspiracijom, Artisan Acqua kombinuje citrusne note sa začinima i biljem, dok ostaje odan duhu John Varvatos kolekcije.

Carolina Herrera Privé 
Hipnotički sa mirisom viskija, stručno pomiješanim sa voćnim i začinjenim notama, ovaj parfem je otjelotvorenje ličnosti klasične moderne osobe.

Montblanc Legend Spirit 
Drvenast u srcu, protkan cvjetnim akcentima, ovaj osvježavajući miris inspirisan je svim formama i nijansama bijele boje.