Raskošna zimska kolekcija Christiana Louboutina

Francuski brend Christian Louboutin je u svojoj novoj kolekciji za jesen/zimu 2017, predstavio fantastične modele cipela i torbi koje odišu luksuzom i glamurom

Tražeći inspiraciju u istorijskom vremenu, snazi i ženstvenosti, kolekcija je prepuna zanimljivih modela kroz koje su isprepleteni raskošni elementi koji asociraju na zlatno doba.

Tako su elegantne i pomalo klasične salonke od pliša dobile zaokret u obliku detaljno ukrašene potpetice, gležnjače su presvučene u trendi zlatnoj metalik koži, a posebno se izdvajaju ravne mokasine od brokata koje izgledaju baš kao da su se nosile na dvoru.

Pliš, egzotična koža, gravirano zlato i ukrasni nakit ove zime su ključni za podizanje odjevnih kombinacija. Osim cipela tu su i večernje torbice optočene kamenjem u boji ili izrađene u leopard printu s resicama.

zimska kolekcija Christiana Louboutina 1 zimska kolekcija Christiana Louboutina 2 zimska kolekcija Christiana Louboutina 3 zimska kolekcija Christiana Louboutina 4 zimska kolekcija Christiana Louboutina 5 zimska kolekcija Christiana Louboutina 6