Evo kako će Kim Kardašijan u jednom danu da zaradi 14 miliona dolara

Glamour

Kim Kardašijan je zvanično lansirala svoju liniju parfema sa mirisom njenog omiljenog cvijeta, a ako sve prođe kao u slučaju njene kolekcije šminke, samo danas u toku dana biće bogatija za čak 14 miliona dolara

Većina se i dan-danas ruga porodici Kardašijan-Džener, posebno najistaknutijoj članici Kim Kardašijan Vest.

Ipak, prije nego što joj se smijete, zavirite prvo u svoj novčanik. Jedno je sigurno – glupe i nesposobne osobe ne postaju najpopularnije na svijetu, što ona neosporno jeste. Osim reality show-a koji se i dalje prikazuje, svako od članova porodice ima i svoj posao, kojim se samostalno bavi. Kao i sve čega se ona dotakne, projekat „KKW Beauty“ postao je izrazito unosan, rasprodavši se u rekordnom roku.

Tržište je voli, a ona nema nikakvog razloga da stane. U prodaju su službeno pušteni parfemi sa njenim potpisom, a nose naziv „Crystal Gardenia“, „Crystal Gardenia Citrus“ i „Crystal Gardenia Oud“.

Kao što sam naziv sugeriše, parfemima dominira cvijeće, sa dodatkom osvežavajućih ili drvenih nota. U prodaju je puštena ograničena količina od 300.000 bočica, veličine od 35 i 70 mililitara. Cijena se kreće između 35 i 60 dolara. Ako sve prođe kako treba, Kim Kardašijan Vest će u jednom danu da zaradi 14 miliona dolara.

Jasno je da je otišla dalje od starlete, postala je poslovni mogul.