U Tuzli se uskoro otvara kino sa pet zvjezdica

Film

Nakon Mostara i Bihaća najuspješniji i najveći regionalni kino operater CineStar otvara treći multipleks u Bosni i Hercegovini

Novi multipleks otvara se u tuzlanskom Bingo City Centru, imaće pet dvorana sa 782 sjedišta, a jedna od njih je i posebna eXtreme dvorana sa platnom od 100 metara kvadratnih.

Riječ je o najbolje opremljenim, tzv. ultimativnim kinodvoranama, koje gledaocima omogućavaju uživanje u kristalno čistoj projekciji, najmodernijem zvučnom sistemu na svijetu, gigantskom filmskom platnu koje je premazano srebrom za još realističnije filmsko iskustvo i RealD 3D tehnologiji s najmodernijim polarizovanim 3D naočalama.

Tuzlanskoj publici biće ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda – najpovoljnijeg dana u sedmici, Matineja i Porodičnog paketa, proslava rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija sjedišta od kojih su posebno atraktivna ljubavna, love box i VIP sjedala, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, posjetioci će se moći družiti u baru jedinstvenog i modernog dizajna.

Uskoro će biti objavljen i tačan datum otvorenja CineStar multipleksa u Tuzli, a tim će se povodom održati i atraktivno otvorenje uz posebna iznenađenja koje je CineStar pripremio za građane Tuzle i okoline.

CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji. CineStar multipleksi trenutno ukupno broje 115 dvorana sa blizu 19.000 sjedišta, što CineStar s očekivanih blizu četiri miliona posjetilaca godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinooperaterom u regiji. Među najbolje svjetske kinooperatere svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsavremenijim tehnologijama u skladu sa posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.