Tesla predstavlja svoj prvi feature telefon iz serije 3

Pored izuzetno atraktivne cijene, odlikuju ga i sjajni dizajn, veliki ekran, izvanredna baterija, podrška sa dvije SIM kartice i mikro SD, ali i oslobađajuća jednostavnost upotrebe.

Kompanija Comtrade predstavlja svoj prvi feature Tesla telefon iz serije 3. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima feature uređaja, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan Tesla Feature 3.

Ekran veličine 2.8 inča pružiće vam udobnost korišćenja uz živopisan prikaz svih funkcija uređaja i laku navigaciju kroz menije koje možete da prilagodite lokalnom jeziku po želji, za korišćenje bez ikakvih prepreka ili ograničenja, a baterija kapaciteta od čak 1500mAh omogućava korisniku odličnu autonomiju od nekoliko dana i olakšava fokusiranje na dnevne obaveze. Obavljajte sve svoje poslove neometano, dok su drugi u potrazi za punjačem.

Ekran dijagonale od 2.8 inča obezbjeđuje udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. Telefon je izdržljiv, sa metalnim okvirom koji štiti Tesla Feature 3 pri svakodnevnoj upotrebi.

Tesla Feature 3 podržava upotrebu dvije kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu kako ne biste plaćali previsoke cijene rominga. Dual Standby opcija nudi korisniku mogućnost paralelne upotrebe dvije SIM kartice. Korisnik je istovremeno dostupan na oba broja, sem u slučaju poziva kada je aktivna samo kartica na kojoj se vrši razgovor. Uz sve ovo, Tesla Feature 3 ima i izuzetno izdržljivu bateriju za dugotrajan rad sa dvije kartice.

Uz podršku za Mikro SD karticu od čak 16GB možete sačuvati sve svoje fotografije i multimedijalne sadržaje na jednom mjestu.

Sve što očekujete od kvalitetnog feature telefona, Tesla Feature 3 vam obezbjeđuje po povoljnoj cijeni.  Uz prijatno G2 surfovanje po internetu i predefinisani pristup društvenim mreama, tu je i odlično optimizovani softver koji pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osjećaj lakoće i neometan rad aplikacija za FM radio, alarm, kalendar i kameru/video rekorder.