Trendi obuća: Mašne postaju hit

Nakon što je Puma lansirala patike Fenty x Puma Creepers u saradnji sa Rijanom i sa njima dobila nagradu Shoe of the Year, stižu nove patike i papuče sa velikom mašnom koje su bestseleri kada je u pitanju trendi obuća

Kolekcija Fenty x Puma Bow sneakers and slides će definitivno oboriti sve rekorde po prodaji, a to se već vidi po mnogobrojnim anonimnim brendovima koji mašnu na obući uveliko kopiraju. Udobne i moderne, nove patike i papuče su odjevni komadi za kojima su već poludjele sve djevojke na Instagramu. Dostupne su u dvije boje – baby roze i maslinasto zelenoj.

U centru patika i papuča, svakako je mekana i glatka svilenkasta mašna, mada ne treba zanemariti ni đon koji inspiraciju pronalazi u dizajnu 90-tih godina prošlog vijeka. Ergonomičan đon učiniće šetnju po gradu veoma udobnom, a vaše noge obuvene u obuću po posljednjoj modi.

Ukoliko niste ljubiteljke mašni, Rijana je kreirala i papuče sa krznom umjesto mašne i to u crnoj, bijeloj, pink i sivoj varijanti. Kako je krzno vodeći trend za ovu godinu, sigurni smo da će se i ovi modeli razgrabiti sa polica. Patike sa mašnom koštaju 160 dolara, dok je za papuče sa mašnompotrbno izdvojiti 90 dolara. Verzija sa krznom košta 80 dolara.