Kim Kardašijan lansirala KKW Classic kolekciju

Moda

Classic KKW kolekcija sadrži paletu od 10 sijenki za oči, četiri ruža za usne i isto toliko olovaka za usta

Kim Kardašijan (Kimberly Kardashian West, otuda i skraćenica njene marke KKW) iako je završila samo srednju školu, enormno zarađuje.  Prošle godine na Forbsovoj listi bila je među 50 najbogatijh slavnih osoba čije bogatstvo je procijenjeno na 175 miliona dolara, ali ono samo svakodnevno raste. Takođe je među 10 najpraćenijih osoba na Instagramu, a CFDA će joj ove godine dodijeliti i nagradu za najuticajniju osobu.

Porodična rijaliti emisija Keeping Up With The Kardashians  (dvije sestre, brat, majka, dvije polusestre i očuh) poslije 10. godine emitovanja, produžila je ugovor s televizijom E! na još pet sezona. Kardašijani po epozodi dobijaju 30 miliona dolara, a najveći dio pripada Kim koja dobije još pet miliona dolara za svaku epizodu u kojoj se pojavi njen suprug.

Kim je ušla na Forbsovu listu 50 najbogatijh slavnih osoba čije bogatstvo je procijenjeno na 175 miliona dolara i ono samo raste

Mimo rijalitija Kim i dodatno zarađuje: vlastitu igricu Kim Kardashian: Hollywood koju je predstavila 2014. godišnje joj donese oko 25 miliona dolara, a aplikacija Kimoji  kada je predstavljena 2016. donosila je milion dolara u minuti. A upravo linija KKW Beauty  donese joj još nekoliko desetina miliona dolara godišnje, kao i linija parfema Crystal Gardenia što je donijela 10 miliona dolara u prvom danu. Uz sve to, Kim reklamira razne proizvode na svojim društvenim mrežama, a Who What Wear piše da joj brendovi plaćaju i pola miliona dolara za jednu objavu.

Ali, Kim zato ne miruje ni tokom ovih ljetnjih vrućina. Posljednjih mjeseci uporno je radila na bjuti setovima letnje kolekcije Classic koja sadrži sve što je neophodno za dobijete njen izgled ili našminkate kapke u smokey maniru. Paleta senki je izrađena u neutralnim tonovima. U ponudi je sedam mat senki za postizanje kremastog efekta, dok tri sijenke sa metalik efektom daju neophodan biserni sjaj na kapcima (44 dolara). Ruževi za usne su kreirani u dva tona u nijansama breskve, kao i dva crvenkasta tona idealna za ljeto. Uz svaki ruž u ponudi je i odgovarajuća olovka za usne.